dinsdag 2 november 2021

Buitengesloten Onder Protest

Misschien kunnen we elkaar niet meer bereiken. Zijn er te veel en te grote verschillen.
Links en rechts hoor ik wel wat mensen die bereid zijn om POP, een prikker onder protest, te worden.
Met als enige intentie om de andere kant te bereiken. In verbinding te blijven met een volksdeel dat steeds minder begrip lijkt te hebben voor degenen die tegen vaccineren zijn. Dan is het fijn om te kunnen laten zien dat je het wel doet, maar onder protest. 

Daarnaast zijn er nogal wat mensen die er niet over piekeren om zich te laten vaccineren. Ook zij offeren heel wat op. Steeds meer worden zij buitengesloten.
Maar toch is er iets dat alle groepen met elkaar kan verbinden. Het protest namelijk. Daar kunnen we elkaar vinden.
Jij als Popper; want je prikt wel, maar je doet dit onder protest. Je deelt nog steeds de zienswijze van de niet-prikkers. En draagt deze uit.
En de niet-prikkers? Die worden BOP; Buitengesloten Onder Protest.
Wat als we nu allemaal een armbandje omdoen? Niet om voor of tegen te zijn. Maar om elkaar te zien. In datgene wat je verbindt. Het protest.
Blijft een groepje mensen over. Dat zijn de mensen die voor prikken zijn en achter alle dwangmaatregelen staan. Voor hen heb ik een armbandje met DOP erop. Dat zijn dan de Dragers Onder Protest. Die zijn gewoon tegen het bandje zelf. Maar dragen deze wel. Omdat we allemaal mensjes zijn die er wat van proberen te maken. Laten we dat samen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten